Nettbasert spill

I de gode, gamle dager leverte du en kupong, der du krysset av på tallene du ville ha med penn. Tidene har helt klart forandret seg, og til tross for at du fortsatt kan gjøre det på gamle måten, så er det liten tvil om at Norsk Tipping i aller høyeste grad har modernisert seg.

Det kan helt klart sees på mengden spill du kan gjøre over nett idag. I tillegg til dette har også utvalget med ulike typer pengespill økt betraktelig de senere årene.

På nettet skjer det

Via hjemmesiden til Norsk Tipping kan du nå lage deg en bruker, sette inn penger og begynne å spille. Du kan levere den trofaste Lotto-rekken din via din egen PC, uten behovet for å gå ned i butikken med den slitte kupongen. Tallene er tross alt de samme, uavhengig om de blir levert på den ene eller andre måten.

Den nordiske Viking-Lotto er også representert på nettsiden på samme måte som Lotto er. Her kan du levere enkeltrekker, en-ukes eller flere uker samtidig. Joker og Extra er med på utvalget, det samme er nykommeren Keno.

Hjemmesiden til Norsk Tipping er enkel og oversiktlig, og gjør det lett for deg som spiller å bruke penger på et nettbasert spill.

Mange varianter

En annet kjent spill fra Norsk Tipping er Tippekupongen. Den er også gjort tilgjengelig på nett, med systemtipping og alt annet som måtte følge med. H, U eller B er alltid like spennende og morsomt, og nettversjonen er like enkel i bruk som de tidligere nevnte spillene.

Utover dette finnes det en hel rekke ulike Odds-varianter på Norsk Tipping. For de som ikke har spilt mye på odds før fungerer det på følgende måte:

La oss ta fotball som et eksempel. Rosenborg spiller mot Lillestrøm på Lerkendal. På oddsen kan du da satse penger på utfallet av kampen. Hjemmeseier gir 1.20 i odds, uavgjort 2.00 mens borteseier gir 2.40. Det vil si at hvis du setter 100 kroner på seier til Rosenborg, vil din utbetaling bli 120 kroner. Setter du derimot samme beløpet på Lillestrøm, og de går av med seieren, så vinner du 240 kroner.

Det finnes mange ulike varianter av dette, du kan satse på en eller flere kamper, resultat, målscorere, vinnere eller tapere.

Utenlandsk konkurranse

Dette er den tjenesten Norsk Tipping møter størst motstand på hos de internasjonale casino- og gamblingsidene. Mange sider har akkurat de samme kampene som Norsk Tipping, og har ofte flere ulike elementer du kan satse penger på. Mange idretter er representert, ofte enda fler enn på Norsk Tipping sine sider.

I mange tilfeller er også oddsen som gis høyere på de internasjonale sidene. Det kan være en ide å sjekke med litt ulike internasjonale sider for å se hvilke sider som gir best odds på kamper eller idretter du vurderer å sette litt penger på. Dermed kan det hende du får litt mer hvis du skulle være så heldig å vinne en slant penger.

Norsk Tipping har et bredt utvalg, og de aller fleste spillene de har er tilgjengelig via nett og også mobil.